Champions League

Σιμόες: «Οι αντίπαλοί μας δεν θα έχουν εύκολο έργο με εμάς»

Διαβάστε τι είπε ο Αντρέ Σιμόες στην πορτογαλική O Jogo..

Δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντί στην ΑΕΚ καμία από τις ομάδες που βρίσκεται μαζί της στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ διαμηνύει ο Αντρέ Σιμόες στην πορτογαλική, O’ Jogo.

«Ξέρουμε ότι το μεγάλο φαβορί είναι η Μπάγερν και μετά η Μπενφίκα σε αυτό τον όμιλο. Κι εμείς όμως έχουμε κάτι να πούμε σε αυτή την παρέα. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε δύσκολη τη ζωή και αν πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Γνωρίζουμε ότι οι τρεις μας αντίπαλοι είναι πολύ δυνατοί και γνωστοί στην Ευρώπη, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και να αποδείξουμε ότι μπορούμε με ωραίο ποδόσφαιρο να τα καταφέρουμε. Δεν θα έχουμε εύκολη αποστολή. Οι αντίπαλοί μας όμως δεν έχουν εύκολο έργο με μας...», αναφέρει –μεταξύ άλλων- και συνεχίζει:

«Αυτό που ξέρω είναι ότι σε έξι μας απέναντι στην Μπενφίκα έχω πέντε ήττες και μία ισοπαλία. Έπαιζα σε υποδεέστερες ομάδες, αλλά τώρα θα είναι διαφορετικά. Για να μας κερδίσουνε θα πρέπει να παλέψουν σκληρά. Δεν έμεινα έκπληκτος από το 4-1 της Μπενφίκα επί του ΠΑΟΚ επειδή στο πρώτο ματς είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες. Όσα έχασε στη Λισσαβώνα, τα έβαλε στην Ελλάδα», καταλήγει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x