Stoiximan Super League

Σιμόες:«Προσπαθούμε να αφομοιώσουμε τη νέα φιλοσοφία-Είπα στον Ολιβέιρα ότι θα συνεισφέρει στην ΑΕK»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των συμπαικτών του να αποδώσουν ότι δουλεύουν στις προπονήσεις της ΑΕΚ δήλωσε ο Αντρέ Σιμόες και αποκάλυψε τι είπε στον Νέλσον Ολιβέιρα…

«Αυτό που προσπαθούμε καθημερινά είναι να αφομοιώσουμε τις ιδέες που προσπαθεί να μας περάσει ο προπονητής. Είναι νέα φιλοσοφία και προσπαθούμε να την αφομοιώσουμε. Όλα τα φιλικά τα βλέπουμε σοβαρά. Δεν είναι της πλάκας. Γιατί δουλεύουμε πολλά πράγματα. Μου άρεσε περισσότερο που προσπαθούσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο όσα μας λέει ο προπονητής. Όλοι έχουμε μία κοινή γραμμή. Ο Βόλος με εξέπληξε ευχάριστα», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος μέσος της «Ένωσης», μιλώντας στην κάμερα της Nova, μετά το 2-0 επί του Βόλου.

Ενώ αναφερόμενος στην επικοινωνία που είχε με τον Νέλσον Ολιβέιρα για την ΑΕΚ, ο Σιμόες τόνισε: «Αυτό που του είπα είναι ότι η ΑΕΚ είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και ότι θα είναι σημαντικός εδώ. Ότι κάθε χρόνο προσπαθούμε για το καλύτερο και το κάτι παραπάνω. Όταν είμαστε έξω δεν το καταλαβαίνουμε ίσως, αλλά εδώ καταλαβαίνουμε το μεγαλείο της ΑΕΚ. Του είπα ότι θα συνεισφέρει στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x