Ισπανία

Σιμόνε: «Αδύνατο να κατακτήσουμε τον τίτλο φέτος»

Απαισιόδοξος σχετικά με το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Ατλέτικο το πρωτάθλημα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του πριν το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με την Μπαρτσελόνα, ο Τσόλο Σιμεόνε.

Σε μία δήλωση που πιθανότατα μπορεί να μεταφραστεί ως προσπάθεια αποφόρτισης των παικτών του ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης της Κυριακής με την Μπαρτσελόνα προχώρησε ο Τσόλο Σιμεόνε.

Ο Αργεντινός τεχνικός υποστήριξε πως θεωρεί απίθανο οι «ροχιμπλάνκος» να κατακτήσουν το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν και πως στόχος της ομάδας του είναι να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου ως τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι αδύνατο να κατακτήσουμε τον τίτλο, κοιτάζοντας τα νούμερα. Από την άλλη, όλα αυτά τα χρόνια που η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα, είμαστε εμείς που αποδείξαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Ξεκάθαρα είναι κάτι πολύ δύσκολο, δικός μας στόχος είναι να φτάσουμε στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχοντας κάποιες πιθανότητες. Αν αντέξουμε, ωστόσο, μπορεί να αλλάξω γνώμη και να σας πω ότι έχουμε ελπίδα να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x