Stoiximan Super League

Σίμος: «Δεν βλέπω αγωνιστική κρίση - Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες, κρατάω την προσπάθεια»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του ΟΦΗ έμεινε ο Γιώργος Σίμος, που ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα αγωνιστικής «κοιλιάς» της ομάδας του κι ευχαρίστησε ξανά τον κόσμο.

Θέμα ουσίας και όχι ντεφορμαρίσματος ήταν, σύμφωνα με τον Γιώργο Σίμο, η σημερινή ήττα του ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ, στο Ηράκλειο, με τον νεαρό τεχνικό να δηλώνει στην συνέντευξη Τύπου απόλυτα ευχαριστημένος παράλληλα από την προσπάθεια των παικτών του.

«Έγινε ένας αγώνας με υψηλό βαθμό δυσκολίας απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μας. Σίγουρα, σε κάποιες στιγμές θα έπρεπε να είμαστε πιο πρακτικοί και πιο ουσιαστικοί, να μην χάνουμε μπάλες. Ο ΠΑΟΚ ήλεγξε το παιχνίδι στο διάστημα 45? – 60? και εκεί κρίθηκε το ματς. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα διάστημα μέχρι τα Χριστούγεννα όπου έχουμε πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας γιατί μέχρι την λήξη του αγώνα, ακόμα και μετά το τέλος του ήταν πολύ υποστηρικτικός», είπα αρχικά ο Σίμος και συμπλήρωσε:

«Επειδή είμαστε ειλικρινείς από την πρώτη στιγμή θέλω να πω ότι στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι, είχαμε ένα μικρό πρόστιμο και δεν ξέρω αν θα έχουμε και σήμερα κάτι, θέλω να είμαστε πιο προσεκτικοί γιατί αυτά τα χρήματα θα μπορούμε να τα δώσουμε και να τα επενδύσουμε. Όμως και πάλι ο κόσμος έχει τον σεβασμό μας γιατί μας υποστήριξε μετά το ματς και αυτό λέει πολλά. Οι παίκτες είχαν την πίστη και την ακρίβεια για να το δοκιμάσουν περισσότερο όμως εγώ κρατάω την προσπάθεια. Όλοι θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να καλύψουμε το κενό του Μεγιάδο. Δεν βλέπω αγωνιστική κρίση αλλά αντιθέτως ξέρω που ήμασταν, ξέρω που είμαστε και με ηρεμία ξέρω που θα πάμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα που δίνουν οι παίκτες μας μέσα στα γήπεδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x