Stoiximan Super League

Σίμος: «Δεν θα μάθουμε ποτέ πως θα πήγαινε αν υπήρχε συνέχεια μετά την 1η Μαρτίου»

Ο Γιώργος Σίμος χαρακτήρισε δύσκολη τη σεζόν που τελείωσε, εξέφρασε την απορία του για το πώς θα είχε εξελιχθεί αν τα πράγματα ήταν αλλιώς κι έδωσε συγχαρητήρια στον ΟΦΗ.

Τον απολογισμό της σεζόν η οποία ολοκληρώθηκε κι επίσημα σήμερα για τον ΟΦΗ έκανε ο Γιώργος Σίμος μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, αμέσως μετά τη σημερινή ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-2.

«Σιγά σιγά βάζουμε νέα παιδιά στην ομάδα. Θύμιζε ένα παιχνίδι από αυτά που θα γίνουν στην αρχή της χρονιάς είχαμε παρά πολλές τελικές, εγώ θέλω να πω ευχαριστώ στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν. Τελείωσε μια δύσκολη χρονιά, δεν θα μάθουμε ποτέ πως θα πήγαινε αν υπήρχε συνέχεια μετά την 1η Μαρτίου», είπε αρχικά στη Nova ο Σίμος.

Και συνέχισε: «Το καλό είναι ότι οι περισσότεροι έμειναν υγιείς, έχουμε μπροστά μας τρεις εβδομάδες ξεκούρασης, επιστρέφουμε στις 10 Αυγούστου. Έρχεται μια δύσκολη χρόνια, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον οργανισμό, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας για τη νέα χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x