Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως ήταν δίκαιη η νίκη της ομάδας του με βάση τη εξέλιξη της αναμέτρησης και πως οι παίκτες του μεγαλώνουν όσο περνάει ο καιρός και αποκτούν την απαραίτητη προσωπικότητα, ενώ στάθηκε στην αλλαγή του Νέιρα, λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά: «Υπήρχαν δύο διαφορετικά ημίχρονα, στο πρώτο υπήρχε ένα στρες που δεν μας άφησε να ελέγξουμε τον αγώνα και δεν ήταν από τα καλύτερά μας ημίχρονα. Στο δεύτερο, αυτό βελτιώθηκε, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο τέλος πήραμε μια δίκαιη νίκη με βάση την απόδοσή μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μας, μεγαλώνουν σιγά σιγά την ομάδα και μεγαλώνουν και οι ίδιοι, γιατί δεν είναι πολλοί που έχουν παίξει σημαντικά παιχνίδια, όμως έδειξαν ότι έχουν την ικανότητα και την προσωπικότητα και το έδειξαν σε ένα σημαντικό παιχνίδι.
Αυτό τελείωσε και πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο, που είναι εξίσου σημαντικό. Χρειάζεται να έχουμε την ίδια και καλύτερη απόδοση και να είμαστε αποτελεσματικοί».

Και συνέχισε: «Ο Νέιρα έχει μια ενόχληση από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, κρίναμε ότι θα υπήρχε ρίσκο με τη χρησιμοποίησή του και για αυτό αποφασίσαμε από κοινού, ώστε να είναι έτοιμος για το επόμενο ματς. Κρίναμε πως αυτό μπορούσε να μας βοηθήσει, το εξήγησα και στον Βαφέα ότι αυτός ήταν ο λόγος που έγινε η αλλαγή του για να βελτιώσουμε το build up από την άμυνα».

TAGS: ΟΦΗ