Stoiximan Super League

Σίμος: «Στο 3-0 το παιχνίδι τελείωσε, η στιγμή του πέναλτι καθόρισε την έκβαση»

Στα δύο διαφορετικά πρόσωπα του ΟΦΗ στάθηκε ο Γιώργος Σίμος, ενώ τόνισε πως η προσπάθεια της ομάδας του να πάρει αυτό που δικαιούται φέτος θα συνεχιστεί μέχρι τέλους.

Το καλό πρόσωπο του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο και την διαφορετική εικόνα της ομάδας του στην επανάληψη κατέδειξε ο Γιώργος Σίμος, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να εξηγήσει τη σημερινή ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-0.

Με τον προπονητή των Κρητικών να κάνει ειδική μνεία και στο πέναλτι με το οποίο έγινε το 1-0, αλλά να στρέφει παράλληλα την προσοχή του στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια για το πρωτάθλημα…

«Ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα. Είχαμε καλή οργάνωση και είχαμε και τις στιγμές για να βρούμε το γκολ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί. Στο 3-0 το παιχνίδι τελείωσε. Από αύριο θα ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα η στιγμή του πέναλτι καθορίζει την έκβαση του παιχνιδιού», είπε αρχικά ο Σίμος.

Και πρόσθεσε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι και συνεχίζουμε. Δε νομίζω ότι είναι θέμα να πεισμώσουμε. Δικαιούμαστε πράγματα φέτος και για αυτό θα προσπαθήσουμε στα επόμενα τρία παιχνίδια. Η προσπάθεια γίνεται για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x