Γερμανία

Σίμπερ… τριετίας στην Άουγκσμπουργκ

Ο Γιούλιαν Σίμπερ άφησε τη Χέρτα Βρολίνου για λογαριασμό της Άουγκσμπουργκ, την φανέλα της οποίας θα φοράει πλέον μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Στην ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον Γιούλιαν Σίμπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Χέρτα Βερολίνου, προχώρησε η διοίκηση της Άουγκσμπουργκ. Με τον Γερμανό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα της Βαυαρίας μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021…

«Με τον Γιούλιαν στο ρόστερ μας, έχουμε έναν έμπειρο επιθετικό μαζί μας. Είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να μας βοηθήσει να φτάσουμε στους στόχους μας στο μέλλον», ήταν τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Άουγκσμπουργκ, Στέφαν Ρόιτερ, για τον Σίμπερ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που η Άουγκσμπουργκ μου πρόσφερε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Θέλω να βοηθήσω έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να παραμείνει το ίδιο πετυχημένη στην Bundesliga», ανέφερε από την πλευρά του ο 29χρονος στράικερ.

Ο Σίμπερ αγωνίστηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Χέρτα, πετυχαίνοντας 10 τέρματα σε 43 συμμετοχές. Νωρίτερα, είχε παίξει σε Μπορούσια Ντόρτμουντ, Νυρεμβέργη και Στουτγκάρδη, μετρώντας συνολικά 156 εμφανίσεις στην μεγάλη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x