Ιταλία

Σιρίγκου: «Στόχος της Τορίνο το Europa League»

Ο διεθνής Ιταλός τερματοφύλακας της Τορίνο, Σαλβατόρε Σιρίγκου, σε δηλώσεις του στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό «SKY» αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του και στο κεφάλαιο εθνική.

Ο 30χρονος πορτιέρο της ιταλικής Τορίνο, Σαλβατόρε Σιρίγκου, παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «SKY».

Ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν και της Παλέρμο επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στη γειτονική χώρα μετά τη θητεία του στην ισπανική Οσασούνα. Ο Σιρίγκου έθεσε υψηλούς στόχους, μολονότι αποχώρησαν από το σύνολο του Σίνισα Μιχαίλοβιτς οι Ζαπακόστα (Τσέλσι) και Μπεράσι (Φιορεντίνα). Επιπροσθέτως, μίλησε για τη «Σκουάντρα Ατζούρα» με την οποία μέτρησε 17 επίσημες συμμετοχές ως αναπληρωματικός του Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχασε τη θέση τους από τους Ματία Περίν και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

«Στοχεύουμε στην έξοδο στο Europa League αν και γνωρίζουμε ότι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είμαστε πολύ φιλόδοξοι αλλά δε συνηθίζω να κάνω προβλέψεις. Σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν πρόκειται να υπερεκτιμήσουμε τους εαυτούς μας μετά από ένα νικηφόρο σερί.Ύστερα από 6 χρόνια στην εθνική είναι αλήθεια πως επιθυμώ να συνεχίσω να είμαι κομμάτι της. Για να μπορέσω να κληθώ ξανά θα πρέπει να είμαι συνεπής και ανταγωνιστικός».

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x