Europa League

Σκάζνι: «Και οι δύο παίζουν για την πρόκριση»

«Αυτοκτονία» χαρακτήρισε ο Ζντένεκ Σκάζνι αν οι παίκτες του αγωνιστούν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με την αίσθηση της αδικίας από το πρώτο ματς, ενώ δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του

Αποστολή στην Τσεχία: Θοδωρής Τσούτσος

Ο Ζντένεκ Σκάζνι και ο Νταβίντ Λάφατα παρουσιάστηκαν ρεαλιστές στη συνέντευξη Τύπου της Σπάρτα Πράγας πριν από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο προπονητής των Τσέχων έδειξε να σέβεται το γεγονός ότι και η ελληνική ομάδα έχει στόχο τη νίκη στο παιχνίδι, ενώ ο επιθετικός της Σπάρτα στάθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο έως το καλοκαίρι του 2017.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζντένεκ Σκάζνι:

Για τις διαμαρτυρίες στο πρώτο παιχνίδι με τον Αστέρα με το γκολ που ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις: «Την έχουμε αφήσει πίσω μας, το έχουμε ξεπεράσει, θα ήταν αυτοκτονία να πάμε στο παιχνίδι με την αίσθηση της αδικίας. Θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας».

Για το αν έχει να χάσει κάτι ο Αστέρας: «Ο Αστέρας έχει να χάσει από το ματς, καθώς αν πάρει τα δύο επόμενα παιχνίδια, τότε θα προκριθεί. Εμείς ξέρουμε πως αν κερδίσουμε αύριο και ο ΑΠΟΕΛ δεν κερδίσει τότε θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν θεωρώ πως είναι παιχνίδι “κλειδί”, αλλά είναι σημαντικό και η ιδιαιτερότητά του είναι πως με νίκη μπορεί να προκριθούμε».

Για τη μία μόλις νίκη της Σπάρτα στον όμιλο: «Δεν με προβληματίζει, έχουμε έξι βαθμούς, ελπίζω να κερδίσουμε αύριο, είχαμε δύο πολύ καλούς αγώνες κόντρα στην Σάλκε, όπου παίξαμε καλά και ας μην κερδίσαμε».

Για την επέκταση συμβολαίου του Λάφατα: «Προετοιμαζόμαστε από τώρα για τις ανανεώσεις, είμαστε ικανοποιημένοι που ο παίκτης έμεινε στην ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Λάφατα δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου καθώς η συμφωνία ήρθε γρήγορα. Ήταν όνειρό μου να παίξω στη Σπάρτα και θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Σχετικά με τον αγώνα τον βλέπουμε ξεχωριστά. Έχει περάσει καιρός καιρός από το πρώτο ματς, έχουμε αφήσει πίσω μας την αδικία, τα γκολ δύσκολα μπαίνουν στους αγώνες, δεν θα παίξουμε ανοιχτό ποδόσφαιρο, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x