Ισπανία

Σκέφτεται Φιρμίνο για αντι-Σουάρες η Μπαρτσελόνα

Την περίπτωση του Ρομπέρτο Φιρμίνο εμφανίζεται να εξετάζει σοβαρά η Μπαρτσελόνα ως αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες.

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Λουίς Σουάρες, με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να επανέρχεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «SPORT», οι Καταλανοί έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες αναζήτησης για τον ποδοσφαιριστή που θα διαδεχθεί τον Ουρουγουανό στη γραμμή "κρούσης" του συλλόγου. Η επιθετική "δυστοκία" του Σουάρες (3 γκολ / 11 αγώνες) στο ξεκίνημα της σεζόν, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τον Ιανουάριο θα κλείσει τα 32 του, έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Φιρμίνο.

Επιπλέον, οι «μπλαουγκράνα» δείχνουν διατεθειμένοι να κινηθούν για τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Λίβερπουλ το επόμενο καλοκαίρι, ανεξάρτητα με την παραμονή ή όχι του Σουάρες στον σύλλογο.

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο μοναδικός ενδοιασμός της διοίκησης της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φιρμίνο, ίσως να αποτελέσουν οι οικονομικές απαιτήσεις της Λίβερπουλ, οι οποίες κυμαίνονται κοντά στα 140 εκατομμύρια ευρώ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x