Champions League

Με Σεμέδο βασικό ο Ολυμπιακός κόντρα στην Τότεναμ!

Ο Ρούμπεν Σεμέδο όχι μόνο επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε στην τελευταία προπόνηση πως θα τον ξεκινήσει κόντρα στην Τότεναμ!

Πολύ σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Ρούμπεν Σεμέδο για τον Ολυμπιακό, όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6!

Ο Πορτογάλος στόπερ κατάφερε να νικήσει και τον… χρόνο, μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε, δηλώνοντας «ετοιμοπόλεμος» και μπαίνοντας στην αποστολή για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League κόντρα στην Τότεναμ.

Έτσι, στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε τον Σεμέδο και βλέποντας να μην έχει πρόβλημα, έδειξε πως προτίθεται να τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Αναφορικά με την υπόλοιπη ενδεκάδα, εφόσον αγωνιστεί τελικά ο Πορτογάλος αμυντικός, τότε θα είναι η ίδια, με την οποία η ομάδα του Πειραιά συνήθιζε να αγωνίζεται στην προκριματική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ενδεκάδα που δοκίμασε ο Μαρτίνς: Σα, Ομάρ, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ποντένσε, Γκερέρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x