Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η αυριανή ημέρα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς στην Αγγλία θα πραγματοποιηθεί θα πραγματοποιηθεί το συμβούλιο των ιδιοκτητών των συλλόγων της Premier League με ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν είναι η διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Επί του θέματος κλήθηκε να μιλήσει ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, δείχνοντας θετικός στην πρόταση οι μεταγραφές να σταματούν με την έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων.

«Γνωρίζω ότι γίνονται σοβαρές συζητήσεις στην Ευρώπη για τη μείωση της διάρκειας της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Τις παρακολουθούμε στενά. Κατά την άποψή μου, δεν είναι καλό οι ποδοσφαιριστές να ξεκινούν το πρωτάθλημα σε μία ομάδα και να βρίσκονται σε άλλη όταν κλείνει το μεταγραφικό "παράθυρο". Οπότε, θα έλεγα ότι το "παράθυρο" ίσως είναι υπερβολικά μεγάλο και θα υποστήριζα τη μείωσή του», τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αυριανό συμβούλιο για να «περάσει» η παραπάνω πρόταση απαιτούνται τα 2/3 των 20 συλλόγων της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, δηλαδή 14 θετικές ψήφους.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ