Γερμανία

Σκέψεις Χέβεντες για επιστροφή στη Σάλκε

Ο Μπένεντικτ Χέβεντες δήλωσε ότι δεν αποκλείει να γυρίσει στη Σάλκε, μετά τη λήξη του δανεισμού του στη Γιουβέντους, στις 30 Ιούνη.

Η πρώτη σεζόν του Μπένεντικτ Χέβεντες στη Γιουβέντους ήταν… καταστροφική. Λόγω των πολλών τραυματισμών του, ο Γερμανός αμυντικός έπαιξε σε… τρία, μόλις, επίσημα παιχνίδια με τη φανέλα της Γιουβέντους, ενώ πέτυχε κι ένα γκολ στα συνολικά 248 λεπτά που αγωνίστηκε.

Ο Χέβεντες ήταν δανεικός στη «γηραιά κυρία», που έδωσε στους «βασιλικούς μπλε» 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον έχει στη διάθεσή της μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2018 και το αν θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα της απόκτησής του είναι κάτι που θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο, σε συνέντευξή του, ο 30χρονος άσος έδειξε την διάθεση να αφήσει πίσω του τα «θέματα» που είχε με τον Ντομένικο Τεντέσκο -και τα οποία του είχαν κοστίσει μέχρι και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, μαζί με τη φυγή του εντέλει- και παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Σάλκε…

«Δε νομίζω ότι είναι εκτός πραγματικότητας και αν θα έπαιζα ξανά στη Σάλκε θα το έκανα σίγουρα με πολύ συναίσθημα και μια αίσθηση της επιστροφής στο σπίτι μου. Δεν έχω και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να παίξω υπό τις οδηγίες του Τεντέσκο, γιατί έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου. Δεν είμαι εκδικητικός άνθρωπος, οπότε μπορώ αντικειμενικά να κρίνω ότι είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Μερικές φορές πρέπει να πάρεις σκληρές αποφάσεις», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Χέβεντες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x