Πορτογαλία

Σκληρή κριτική της Μπενφίκα στους παίκτες της Πόρτο για υβριστικά συνθήματα εναντίον της (pic)

Το Γραφείο Τύπου της Μπενφίκα σχολίασε με σκληρό τρόπο τους παίκτες της Πόρτο για τα υβριστικά συνθήματα που τραγούδησαν στη φιέστα τους, εναντίον της ομάδας της Λισαβόνας.

Οι παίκτες της Πόρτο εξόργισαν την ομάδα της Μπενφίκα με την επιλογή τους να τραγουδήσουν υβριστικά συνθήματα εναντίον της ομάδας της Λισαβόνας, κατά τη διάρκεια της φιέστας τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας.

Το Γραφείο Τύπου της Μπενφίκα δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο twitter, στο οποίο ακούγονται παίκτες της Πόρτο να τραγουδούν υβριστικά συνθήματα, σχολιάζοντάς το έτσι:

«Αυτοί δεν μπορούν να πουν ότι δεν ξέρουν τι τραγουδούσαν. Η κουλτούρα του μίσους που παρακινείται και πυροδοτείται από επαγγελματίες, τα ξεπερνά όλα».

Επιπλέον η Μπενφίκα έχει ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία του ποδοσφαιριστή της Πόρτο, Άλεξ Τέγιες, ο οποίος κρατούσε κασκόλ που έγραφε «Όλα τα σκ…τα είναι η Μπενφίκα».

Ο παίκτης ήδη έχει ζητήσει συγγνώμη μέσω τον social media, λέγοντας πως σέβεται την Μπενφίκα και πως δεν ήξερε τι έγραφε το συγκεκριμένο κασκόλ.

Το twitter του Γραφείου Τύπου της Μπενφίκα πήρε και πάλι φωτιά γράφοντας:

«Η κουλτούρα του μίσους και του φθόνου, εκείνων που ακόμα και όταν γιορτάζουν, δεν κρύβουν το τεράστιο κόμπλεξ κατωτερότητάς τους».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x