Ιταλία

Σκληρό «πόκερ» για Ντοναρούμα στη Μίλαν

Προτεραιότητα φαίνεται πως αποτελεί για τη διοίκηση της Μίλαν η ανανέωση του συμβολαίου του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται πως βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Μίλαν με την πλευρά του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο νεαρός τερματοφύλακας αποτελεί το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο των «ροσονέρι», αφού αρκετές είναι οι ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αυτό ακριβώς προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο μάνατζερ του Ιταλού γκολκίπερ, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος ζητάει αρκετά χρήματα για να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Παράλληλα, σημαντικό ρόλο για να γίνει το «deal» παίζει και ο ρόλος που θα έχει στο μέλλον ο Ντοναρούμια στους Μιλανέζους, αφού θέλουν σύντομα να αποτελέσει τον νέο ηγέτη της ομάδας.

Στο προσκήνιο, πάντως, παραμένει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δείχνει διατεθειμένη να «χρυσώσει» τον 19χρονο πορτιέρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x