Γενικά

Σκόκο: «Εγώ θέλω το καλό της Νιούελς, αλλά το μέλλον μου είναι αβέβαιο»

Τις εξελίξεις στα διοικητικά της Νιούελς περιμένει ο Νάτσο Σκόκο, τονίζοντας πως το μέλλον του στην ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια είναι αβέβαιο.

Αφού ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του είναι το καλό της Νιούελς, ο Νάτσο Σκόκο τόνισε πως την παρούσα χρονική στιγμή τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο με το μέλλον του. Ο «υδραυλικός», σε δηλώσεις του μετά το ματς κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν, τόνισε πως τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις των νέων διοικούντων της ομάδας, οι οποίοι θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους τις επόμενες ημέρες.

«Αυτά που ζήσαμε τον τελευταίο καιρό ήταν σκληρά και δύσκολα για όλους μας. Το μέλλον μου είναι αβέβαιο γιατί δεν ξέρουμε τι θα συναντήσουμε με τους νέους ανθρώπους που θα έρθουν στη Νιούελς. Θα επιστρέψουμε και τότε θα δούμε τι θα προκύψει. Πολλοί θέλουν να μιλήσουν μαζί και πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Να ξέρετε όμως πως θέλω το καλύτερο για την ομάδα μου. Θα μιλήσουμε και η απόφαση που θα πάρουμε θα είναι με γνώμονα το καλό της Νιούελς», είπε ο Σκόκο, που έχει δεσμεύεται για συμβόλαιο για ακόμη δύο χρονιές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x