Αγγλία

Σκόουλς για Πογκμπά: «Ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο»

Η μεγάλη δόξα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, μίλησε για τον Πογκμπά, τονίζοντας πως στη Γιουβέντους κατάφερε να φανεί, καθώς δίπλα του είχε τους κατάλληλους συμπαίκτες.

«Φωτιά» έχει πάρει τις τελευταίες μέρες ο Πολ Σκόουλς, καθώς μετά τη σύγκριση Μέσι-Ρονάλντο και τον Λουκάκου, σειρά πήρε ο συνονόματός του, Πολ Πογκμπά.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων» δήλωσε για τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή: «Κάνει μερικά από τα καλύτερα πράγματα στο παιχνίδι. Μια μεγάλη μπαλιά, μια ντρίμπλα, ένα ωραίο άγγιγμα στη μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα όμως θα κάνει ένα από τα χειρότερα. Απέναντι στη Γουλβς για παράδειγμα έδωσε μια εξαιρετική πάσα στον Φρεντ, ωστόσο στο επόμενο λεπτό έκανε λάθος στο κέντρο, από το οποίο προήλθε το γκολ των αντιπάλων».

Όσον αφορά την παρουσία του στην Ιταλία: «Στη Γιουβέντους ήταν το μικρότερο ψάρι. Δίπλα του είχε τους Μπουφόν, Πίρλο, Μπονούτσι, Κιελίνι και Μαρκίζιο που είναι σπουδαίοι και έμπειροι παίκτες. Μου άρεσε πολύ η ομάδα, ειδικά ο Πίρλο και ο τρόπος του που ήταν τόσο χαλαρός. Ο Πογκμπά ήταν μέρος μιας μεγάλης ομάδας, αλλά ήρθε στη Γιουνάιτεντ που έχει έλλειψη προσωπικοτήτων για να τον βάλουν σε καλούπι».

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x