Stoiximan Super League

Σκόραρε ο Μακέντα στο φιλικό με την Κ-19

Ο Ιταλός επιθετικός σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έκρινε το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Κ-19 στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί.

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Κ-19 περιελάμβανε το σημερινό (19/9) πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Σε αυτό συμμετείχε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά σε άλλο γήπεδο. Θεραπεία έκαναν Μουνιέ και Βέργος, ενώ ο Κάτσε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Το φιλικό είχε διάρκεια 70 λεπτά (δύο 35άλεπτα ημίχρονα) και κρίθηκε από γκολ Φεντερίκο Μακέντα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, περνώντας την πάνω από το τείχος στην τελευταία φάση. Ο Ιταλός επιθετικός αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και παρότι δεν βρίσκεται στο 100% από πλευράς ετοιμότητας, έδειξε πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάποια λεπτά στο προσεχές παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Η πρώτη ομάδα έχασε ευκαιρίες για γκολ με τον Κότσαρη (αγωνίστηκε με την Κ-19 για να έχει μεγαλύτερη πίεση) να σταματάει δύο σουτ του Στάικου και δύο του Κουντουριώτη, ενώ ισάριθμες προσπάθειες των Μακέντα, Εμμανουηλίδη κατέληξαν άουτ. Με την πρώτη ομάδα έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο ο 19χρονος υπό δοκιμή μέσος, Μοχάμεντ Κατάνα Νιάνζ.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Κουλιμπαλί, Πούγγουρας (36’ Αποστολάκης), Παντελάκης, Οικονόμου, Στάικος, Δώνης, Θεοχάρης (36’ Εμμανουηλίδης), Χατζηθεοδωρίδης, Κουντουριώτης (36’ Νιάν), Μακέντα.

Για την Κ-19 έπαιξαν οι: Κότσαρης, Βαγιαννίδης, Μανιδάκης, Ζερβόπουλος, Καραγιάννης, Σκεντεράι, Εμμανουηλίδης, Αθανασακόπουλος, Σέχου, Σερπέζης, Τζαβίδας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σπίνος, Σαντικάι Παρασκευόπουλος, Παλασκώνης, Ζαγαρίτης, Σαμαράς, Καλομοίρης, Κώστας, Παπαδόπουλος, Σιφναίος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x