Europa League

«Σκότωσε» την Κρασνοντάρ με γκολ στο τελευταίο λεπτό ο Λαΐφης!

Mε 6-0 συνέτριψε την Ακχισάρ στην έδρα της η Σεβίλλη, επική ανατροπή και νίκη 2-1 με γκολ του Λαΐφη στις καθυστερήσεις για τη Σταντάρ Λιέγης κόντρα στην Κρασνοντάρ!

«Υπερηχητική» Σεβίλλη απέναντι σε μια κάκιστη Ακχισάρ, επικράτησε με το επιβλητικότατο 6-0 στην Ανδαλουσία και ανέβηκε στην κορυφή του 10ου ομίλου. Λυτρωτής Λαΐφης για τη Σταντάρ Λιέγης, έκανε το 2-1 κόντρα στην Κρασνοντάρ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και έκανε το 2-1, ολοκληρώνοντας τη μεγάλη ανατροπή! Τριπλή ισοβαθμία σε έναν όμιλο «φωτιά»!

Πολύ εύκολο βράδυ για τη Σεβίλλη, η οποία διέλυσε με το «εκκωφαντικό» 6-0 την Ακχισάρ στο «Σάντσες Πιθκουάν»! Οι Ανδαλουσιανοί έδειξαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης τις άγριες διαθέσεις τους, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στο 9ο μόλις λεπτό. Αρχικά, στο 7’, ο Μέσα με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Λούκατς και μόλις δύο λεπτά μετά (9’), ο Σαράμπια εκτέλεσε εύστοχα ένα πέναλτι που κέρδισε ο Βιντάλ, κάνοντας το 2-0. Η άμυνα της Ακχισάρ «πελαγοδρομούσε» καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και στο 35’ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των Τούρκων, ο Πρόμες με ωραίο γυριστό έκανε το 3-0.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος και στο 50’ ο Μουριέλ με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή «έγραψε» το 4-0. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 60’, με τον Πρόμες να σκοράρει για δεύτερη φορά στη βραδιά, ενώ στο 67’ ήρθε η σειρά του Μερκάδο να χριστεί σκόρερ, μετά από κόρνερ του Βιντάλ και λανθασμένη έξοδο του Λούκατς.



Στο «Μορίς Ντουφρανζέ» της Λιέγης, η τοπική Σταντάρ επικράτησε με 2-1 της Κρασνοντάρ, έχοντας ως ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Κωνσταντίνο Λαΐφη που σκόραρε το νικητήριο γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν η πιο απειλητική από τις δύο ομάδες στο ξεκίνημα και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 39’, όταν ο Πετρόφ έκανε ιδανική συρτή σέντρα από τα δεξιά και ο Αρί από πολύ κοντά έδωσε πολύ εύκολα το προβάδισμα στους Ρώσους.

Η Σταντάρ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, μόλις 68 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, με τον Εμόντ να πιάνει ένα απίθανο μονοκόμματο σουτ στην κίνηση, ισοφαρίζοντας για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια η Κρασνοντάρ πήρε ξανά τη μπάλα στην κατοχή της, προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε τελικά να μεταφράσει την υπεροχή της στο γκολ, που θα της έδινε εκ νέου το προβάδισμα.

Τελικά, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, με τον Λαΐφη να παίρνει υπέροχη κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μαρίν και να χαρίζει τη μεγάλη νίκη στη Σταντάρ!







Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Σεβίλλη – Ακχισάρ 6-0
(7’ Μέσα, 9’ Σαράμπια, 35’, 60’ Πρόμες, 50’ Μουριέλ, 67’ Μερκάδο)

Σταντάρ Λιέγης – Κρασνοντάρ 2-1
(47’ Εμόντ, 90’+3’ Λαΐφης – 37΄Άρι)

Η βαθμολογία

1. Σεβίλλη 6 (12:3)
2. Κρασνοντάρ 6 (4:3)
3. Σταντάρ Λιέγης 6 (5:7)
4. Ακχισάρ 0 (1:9)

Η επόμενη αγωνιστική (8/11)

Ακχισάρ – Σεβίλλη (19:55)
Κρασνοντάρ – Σταντάρ Λιέγης (19:55)

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x