Super League 2

«Σκότωσε» την Παναχαϊκή ο Εργοτέλης!

«Μπλόκο» ανόδου στην Παναχαϊκή! Με buzzer beater του... killer Κάιπερς, ο Εργοτέλης «ξέρανε» τους Πατρινούς, κάνοντας «δώρο» σε Άρη και ΟΦΗ. Βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη οι Κρητικοί.

Άφησε στον… τόπο την Παναχαϊκή στις καθυστερήσεις ο Εργοτέλης!

Χάρη σε γκολ στο 93’, οι Κρητικοί πήραν σπουδαίο τρίποντο με σκορ 2-1 και… άφησαν μακριά από την κορυφή τον πατρινό σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα, οι κοκκινόμαυροι βρίσκονται πλέον στο -7 από τον πρωτοπόρο Άρη και στο -5 από τον δεύτερο ΟΦΗ, ενώ την ίδια ώρα οι μεγάλοι νικητές βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη, όντας στο +1, πλέον, από τη σωτηρία.

Μόλις στο 3’ ο Εργοτέλης πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό αφού μετά από ωραία επιθετική ανάπτυξη, ο Έφορντ έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή της Παναχαϊκής και με δυνατό σουτ νίκησε τον Βρονταρά, ανοίγοντας το σκορ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν, έφτιαξαν φάσεις και τελικώς ισοφάρισαν στο 41’ με τον Ντάσιο να σεντράρει πολύ ωραία και τον Μωραΐτη να πιάνει… παλικαρίσια κεφαλιά για το 1-1. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με κλασική ευκαιρία για τους Πατρινούς. Ο Μωραΐτης βρέθηκε απέναντι από τον Κατσιμήτρο, αλλά σημάδεψε άουτ και έχασε την ευκαιρία να «υπογράψει» την ολική ανατροπή. Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, με την Παναχαϊκή να έχει την πρωτοβουλία και να πιέζει… περισσότερο για ένα χρυσό γκολ, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Φουρλάνου μετά από ψιλοκρεμαστό σουτ. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα λήξει ισόπαλο, ήρθε το… δράμα! Ο Μπουτζίκος δεν μπόρεσε να διώξει τη μπάλα σε μια φαινομενικά εύκολη φάση, ο Σταματάκος μπήκε… σφήνα και έκλεψε, έδωσε στον Κάιπερς κι αυτός από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε στο 93’ το τελικό 2-1!

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπουτσάκης (64' Ιατρούδης), Ροβίθης (81' Μανουσάκης), Έφορντ (70' Σταματάκος), Καϊπερς.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Γκίνο, Φωτάκης (81' Πολυχρόνης), Φουρλάνος, Στεργίδης (64' Αποστολόπουλος), Ελευθεριάδης, Μωραΐτης (75' Βασιλείου).

Οι φάσεις και γκολ της αναμέτρησης



Το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής

Τετάρτη, 7 Μαρτίου

Καλλιθέα-Άρης 0-0

Απόλλων Λάρισας-Σπάρτη 2-0
(7’, 55’ Κανουλας)

Τρίκαλα-Δόξα Δράμας 0-1
(21’ πέν. Γουνδουλάκης)

Απόλλων Καλαμαριάς-Πανσερραϊκός 2-1
(12’ Λιώνης, 24’ Χασομέρης / 30’ Γκούρτσας)

Αιγινιακός-ΟΦΗ 0-3
(6’ Μάνος, 48’ Κουτσιανικούλης, 90’+2’ Πουρτουλίδης)

Παναιγιάλειος-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Πέμπτη, 8 Μαρτίου

Εργοτέλης-Παναχαϊκή 2-1
(3' Έφορντ, 90'+3' Κάιπερς - 42' Μωραΐτης)

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Σάββατο 10/3
Πανσερραϊκός-Απόλλων Λάρισας (15:00)

Κυριακή 11/3
Δόξα Δράμας-Καλλιθέα (15:00)
ΟΦΗ-Τρίκαλα (15:00)
Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Πόντου (15:00)
Παναιγιάλειος-Αιγινιακός (15:00)
Βέροια-Αχαρναϊκός ματαίωση

Δευτέρα 12/3
Άρης-Εργοτέλης (15:00)
Σπάρτη-ΑΕ Καραϊσκάκης (15:00)

Τρίτη 13/3
Κισσαμικός-Παναχαϊκή (15:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x