Europa League

«Σκότωσε» τον Ερ. Αστέρα ο Ζιρού, στο «κόλπο» η Μπάτε!

Με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση η Άρσεναλ, που πέρασε από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα με γκολάρα του Ζιρού (0-1). Στο κόλπο και η Μπάτε Μπορίσοφ, 1-0 την Κολωνία.

Άρσεναλ έτοιμη για πρόκριση!

Με τον Ζιρού να σκοράρει με φοβερό γυριστό σουτ, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ πέρασε από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα (0-1) και έκανε το 3 στα 3, αγκαλιάζοντας τους «32» του Europa League.

Στο κόλπο της πρόκρισης και η Μπάτε Μπορίσοφ που… λύγισε την Κολωνία χάρη στο γκολ του Ρίος και έπιασε τον Ερυθρό Αστέρα στη δεύτερη θέση με τέσσερις βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
Μπάτε Μπορίσοφ-Κολωνία 1-0
(55’ Ρίος)

Ερυθρός Αστέρας-Άρσεναλ 0-1
(85’ Ζιρού)

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου
Άρσεναλ 9 (8-3)
Ερυθρός Αστέρας 4 (2-2)
Μπάτε Μπορίσοφ 4 (4-5)
Κολωνία 0 (1-4)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (02/11)
Άρσεναλ-Ερυθρός Αστέρας (22:05)
Κολωνία-Μπάτε Μπορίσοφ (22:05)

Έχει τον τρόπο της στο Europa League η Άρσεναλ! Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ όντας εξαιρετικά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, πήρε αυτό που ήθελε με το γκολ του Ζιρού στο 85’ και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση.

Το ματς ήταν ισορροπημένο, οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους να φτάσουν σε ένα γκολ με τον Ερυθρό Αστέρα να το… αγγίζει στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Μποάκι σημάδεψε το δοκάρι. Η Άρσεναλ ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο έδειχνε να συμβιβάζεται και με τον βαθμό. Ωστόσο, τα πράγματα άρχιζαν να αλλάζουν! Στο 80ο λεπτό ο Ρόντιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και πέντε λεπτά μετά ο Ζιρού με φοβερό γυριστό σουτ νίκησε τον Μπόριαν για το τελικό 1-0.



Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μπάτε Μπορίσοφ έκαμψε έστω και δύσκολα την αντίσταση της Κολωνίας με 1-0 και έπιασε τον Ερυθρό Αστέρα στην δεύτερη θέση του ομίλου με 4 βαθμούς.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές… συγκινήσεις, η Μπάτε μπήκε δυνατά στην επανάληψη και βρήκε το γρήγορο γκολ που έψαχνε με τον Ρίος (55’). Ακολούθησε ένα… σφυροκόπημα των φιλοξενούμενων που έχασαν πάρα πολλές φάσεις με τους Ζέλερ, Μπιτενκούρ, Γιόγιτς και Οζκάν να μην μπορούν να βρουν το τέρμα που θα χάριζε στους Γερμανούς τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x