Stoiximan Super League

«Σκότωσε» τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των μικρών ο Παναθηναϊκός

Χάρη σε γκολ στο τελευταίο τέταρτο, η Κ20 του Παναθηναϊκού... άφησε στον τόπο τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Σε πράσινα χέρια κατέληξε το μεγάλο ντέρμπι στη Σούπερ Λίγκα Κ20 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Με γκολ του Σέχου στο 77', το τριφύλλι επικράτησε μέσα στη Θεσσαλονίκη με σκορ 1-0 και συνεχίζει την... τρελή φετινή πορεία του στο πρωτάθλημα.

Κάπως έτσι οι θριαμβευτές διεύρυναν το αήττητο σερί που τρέχουν από την αρχή της σεζόν και παράλληλα παρέμειναν στην κορυφή με... μαξιλαράκι ασφαλείας.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, βρίσκεται στην κορυφή με 33 βαθμούς, την ώρα που ο «δικέφαλος του βορρά» έμεινε στους 27, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός είναι στη δεύτερη θέση και στο -5 από τον αιώνιο αντίπαλό του (28β.).

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Δημητρίου, Μιχαηλίδης, Λυρατζής, Μανιώτης (88’ Βρακάς), Διαμάντης, Κόζακ, Μπαλογιάννης, Γκαργκατζαλίδης (61’ Δούμτσης), Χατζηστράβος, Τζοβάρας (76’ Παπαδόπουλος)

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Οικονομόπουλος, Μανιδάκης, Θεοχάρης. Ζωγραφάκης, Σκεντεράι, Αποστολάκης, Βλαχόπουλος (62’ Κουντουριώτης), Σέχου, Εμμανουηλίδης, Δημήτρουλας (55’ Πίσπας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x