Stoiximan Super League

«Σκύλος» ο Μπακάκης: Προλαβαίνει Ατρόμητο

Παρά την κάκωση που αποκόμισε στο ματς με την Ντιναμό ο Μιχάλης Μπακάκης έσφιξε τα δόντια και θα βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στον Ατρόμητο την Δευτέρα στο Περιστέρι. Μετά το τέλος της προπόνησης της Κυριακής, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Κάναντι.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Μιχάλης Μπακάκης, που τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκε από κάκωση την οποία αποκόμισε στον επαναληπτικό με την Ντιναμό στο Κίεβο. Επίσης στην διάθεση του Ισπανού τέθηκαν και πάλι οι Βράνιες και Λιβάγια, που δεν αγωνίστηκαν στην Ουκρανία λόγω τιμωρίας.

inner

Αναλυτικά: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Γκάλο, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Αϊντάρεβιτς, Λάζαρος, Σιμόες, Μπακασέτας, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Μοράν, Κλωναρίδης, Αραούχο, Λιβάγια, Γιακουμάκης.

Στην προπόνηση της Κυριακής, ο Χιμένεθ δεν είχε στη διάθεσή του τον Ούρος Τσόσιτς που συνέχισε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι Κονέ και Λόπες συνέχισαν με ατομικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x