Stoiximan Super League

Σοϊλέδης στο sportfm.gr: «Να αυξήσουμε τη διαφορά από τους υπόλοιπους»

Για την ισοπαλία στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και το στόχο του Κυπέλλου που χάθηκε μίλησε στο sportfm.gr ο Άρης Σοϊλεδης, κρατώντας ψηλά τον πήχη για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ΑΕΚ.

Μόνο νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια θέλει η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα είπε ο Άρης Σοϊλέδης στο sportfm.gr και τον Νίκο Ράλλη, τονίζοντας τις δυσκολίες του παιχνιδιού με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Αστέρας είχε κλειστεί πίσω και μας περίμενε. Στηρίχθηκε σε αντεπιθέσεις. Δεν ήμασταν σε καλή μέρα, όμως πήραμε έναν σημαντικό βαθμό και πλέον κοιτάζουμε μπροστά. Πρέπει να πάρουμε τις νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια, για να μπούμε στα πλέι οφ με διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες», σχολίασε αρχικά ο αμυντικός των «κιτρινόμαυρων».

Όσο για την οριστική διακοπή του Κυπέλλου, είπε: «Χάσαμε ένα μεγάλο στόχο για εμάς, που ήταν το Κύπελλο. Ήταν πολύ σημαντικό να το διεκδικήσουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πλέον είναι να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, να πάρουμε τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ και να παίξουμε ξανά στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x