Γερμανία

Σοκ με Καπίνο στη Βέρντερ, μένει τρεις μήνες εκτός!

Ο τραυματισμός του Στέφανου Καπίνο είναι σοβαρότερος από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, με αποτέλεσμα ο νέος γκολκίπερ της Βέρντερ Βρέμης να μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες.

Κακά νέα για τον Στέφανο Καπίνο και κατ’ επέκταση τη Βέρντερ Βρέμης, αφού η μαγνητική την οποία έβγαλε ο Έλληνας τερμτοφύλακας επιβεβαίωσε τους φόβους των ανθρώπων της ομάδας του γερμανικού βορρά…

«Η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρότερος από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Ο “Κάπι” θα είναι ανενεργός για τουλάχιστον τρεις μήνες, μέχρι να μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις. Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτή την περίπτωση, αλλά αν χτυπήσει κι άλλος τερματοφύλακα θα πρέπει να αναθεωρήσουμε», σχολίασε επί του θέματος ο τεχνικός της Βέρντερ, Κρίστιαν Κόφελντ.

Ο Καπίνο αποκτήθηκε στις αρχές του μήνα από τους «πράσινους», ενώ μετά τον τραυματισμό του στον τένοντα, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας αλλά και τα… αποτελέσματά του, θα πάρει… προαγωγή σε πρώτη φάση ο νεαρός Λούκα Πλόγκμαν, που ήταν ο τρίτος στην ιεραρχία!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x