Ιταλία

ΣΟΚ στην Ιταλία: Σκάνδαλο παιδοφιλίας σε ακαδημίες ποδοσφαίρου!

Προπονητής ακαδημιών στο Τορίνο κακοποιούσε σεξουαλικώς αγόρια δελεάζοντάς τα με την υπόσχεση να πάρουν μία θέση στην βασική ενδεκάδα.

Σοκαρισμένος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Ιταλίας από το σκάνδαλο παιδοφιλίας που ξεσκεπάστηκε στο Τορίνο, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προχωρούν σε συλλήψεις φτάνοντας στην άκρη του νήματος μετά από έρευνα που διήρκεσε ένα χρόνο.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 20χρονο προπονητή ο οποίος παρέσυρε τα αγόρια με υποσχέσεις που θα τους δώσει ρόλο στην βασική ενδεκάδα της ομάδας των ακαδημιών και στη συνέχεια προχωρούσε στην κακοποίησή τους.

Με χειροπέδες κατέληξε και ένας ακόμα προπονητής, 50 ετών, ο οποίος ερχόταν σε επαφή με τον συνάδελφό του για να αποκτά υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ένας διαιτητής επίσης, με την πρόφαση ενός τονωτικού μασάζ, προχωρούσε σε σεξουαλικές προτάσεις.

Οι κατηγορίες για τους τρεις αφορούν από παιδική πορνογραφία μέχρι σεξουαλική βιαιοπραγία. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που προκύπτουν καθημερινά, φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και ένας αρχιτέκτονας από την ίδια πόλη.

Η έρευνα διήρκεσε ένα χρόνο και ξεκίνησε μετά από καταγγελία της οικογένειας ενός 16χρονου παιδιού που βρέθηκε στο «στόχαστρο» των δύο προπονητών. Ο είκοσι ετών προπονητής είχε καλέσει το αγόρι να κοιμηθεί στο σπίτι του το βράδυ πριν από ένα κρίσιμο αγώνα.

Στη συνέχεια δεκαπέντε ακόμα περιπτώσεις παιδιών ήρθαν στο φως, ενώ υπάρχουν φόβοι πως ο αριθμός θα αυξάνεται όσο περνάει ο καιρός.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x