Europa League

Σόκαρε την Ρεν η Ντιναμό Κιέβου!

Έμεινε με δέκα παίκτες και… πήρε τα πάνω της η Ντιναμό Κιέβου, που πέρασε με 2-1 από την έδρα της Ρεν και έπιασε στην κορυφή την Αστάνα, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Γιάμπλονετς στην Τσεχία.

Μεγάλο διπλό με δέκα παίκτες πήρε η Ντιναμό Κιέβου, η οποία πέρασε με 2-1 από την έδρα της Ρενς στην τρίτη αγωνιστική του ενδέκατου ομίλου του Europa League.

Παρά την κυριαρχία των Γάλλων στο ματς, οι Ουκρανοί κατάφεραν να πάρουν σπουδαίο τρίποντο, παίρνοντας δύο φορές το προβάδισμα.

Στο 21’ ο Κετζιόρα με τρομερό σουτ άνοιξε το σκορ για την Ντιναμό, με τους Γάλλους να ισοφαρίζουν στο 41’ με τον Γκρενιέ.





Η Ντιναμό έμεινε με δέκα παίκτες στο 84’, όταν ο Σεπέλεφ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα, μετά από απερίσκεπτο φάουλ στον χώρο του κέντρου.

Κάτι που, τελικά, δεν της στοίχισε, αφού στο 89’ ο Μπουγιάλσκι έκανε το τελικό 2-1 και έδωσε πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.



Με σκόρερ τον Πέδρο Ενρίκε, η Αστάνα ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Γιάμπλονετς στην Τσεχία.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο τέταρτο λεπτό του ματς, με κοντινό σουτ του Ποβαζάνεκ, ενώ οι Καζάκοι «απάντησαν» με κεφαλιά του επιθετικού του ΠΑΟΚ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 11’.

Με αυτόν τον τρόπο η Αστάνα κράτησε τη θέση της στην κορυφή, ισοβαθμώντας με την Ντιναμό Κιέβου, ενώ η Γιάμπλονετς παρέμεινε σε δύσκολη θέση, στον πάτο της βαθμολογίας.






Αναλυτικά, το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής:
Γιάμπλονετς-Αστάνα 1-1
(4’ Προβατζάνεκ – 11’ Πέντρο Ενρίκε)

Ρεν-Ντιναμό Κιέβου 1-2
(41’ Γκρενιέ – 21’ Κετζιόρα, 89’ Μπουγιάλσκι)

Η βαθμολογία:
1. Αστάνα (5-3) 5
2. Ντιναμό Κιέβου (6-5) 5
3. Ρεν (3-4) 3
4. Γιάμπλονετς (4-5) 2

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:
Αστάνα-Γιάμπλονετς
Ρεν-Ντιναμό Κιέβου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x