Ισπανία

Σολάρι: «Η διαφορά ήταν πως η Μπαρτσελόνα σκόραρε, ενώ εμείς όχι»

Ο Σαντιάγκο Σολάρι θεωρεί πως η αποτελεσματικότητα έκανε τη διαφορά στο clasico.

Η δυστοκία της Ρεάλ συγκριτικά με την αποτελεσματικότητα της Μπαρτσελόνα ήταν η ειδοποιός διαφορά στο clasico σύμφωνα με τον Σαντιάγκο Σολάρι.

«Παλέψαμε και δεν καταθέσαμε τα όπλα. Όταν όμως δεν μπορείς να σκοράρεις, δεν μπορείς και να κερδίσεις. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δώσαμε πολλές απαντήσεις, αλλά δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Η διαφορά μας με την Μπαρτσελόνα είναι πως εκείνοι σκόραραν. Υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες στη βαθμολογία, αλλά θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους, όπως κάναμε και σε αυτό το clasico», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός.

Κληθείς να σχολιάσει τις έντονες αποδοκιμασίες στον Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά και στο φινάλε του κόσμου για την ομάδα από μερίδα οπαδών, είπε: «Ο Μπέιλ έχει προσφέρει πολλά στο κλαμπ, αλλά φυσικά ο κόσμος έχει το δικαίωμα της άποψής του. Προσπάθησε, όπως και όλοι. Το ίδιο και ο Κρόος. Οι φίλαθλοί μας πάντα εκφράζουν τη γνώμη τους με σεβασμό και έρχονται με την ελπίδα να μας δουν να κερδίζουμε. Θα προσπαθήσουμε να τους χαρίσουμε μια νίκη για να χαρούν στο επόμενο ματς με τον Άγιαξ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x