Ισπανία

Σολάρι: «Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα»

Αρκετά απογοητευμένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα και τη βαριά ήττα από την Εϊμπάρ, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Σαντιάγκο Σολάρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν απογοητευτική στο παιχνίδι με την Εϊμπάρ, γνωρίζοντας οδυνηρή ήττα με 3-0.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη ήττα των «μερένχες» από τότε που ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή ο Σαντιάγκο Σολάρι, μετά την απόλυση του Τζουλέν Λοπετέγκι.

Ο 42χρονος τεχνικός ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρέπει να βελτιώσουν αρκετά πράγματα, κυρίως στην άμυνα.

«Δεν παίξαμε καθόλου καλά σήμερα και το γνωρίζουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Συγχαρητήρια στην Εϊμπάρ ήταν πολύ καλοί και τους βγήκε το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν είναι η χειρότερη ήττα της σεζόν, αλλά σίγουρα είναι η χειρότερη στα τελευταία πέντε παιχνίδια» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε πως: «Φυσικά και είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα για εμάς, δεν το περιμέναμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μας. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στην άμυνα και παράλληλα να γίνουμε πιο απειλητικοί στην επίθεση και στο σκοράρισμα. Είναι ξεκάθαρα στο δικό μας χέρι».

Όσο αφορά τις δηλώσεις του Ραφαέλ Βαράν μετά το τέλος του αγώνα, με τον 25χρονο στόπερ να κάνει λόγο για συλλογικό πρόβλημα της ομάδας, ο Αργεντινός τεχνικός υπεραμύνθηκε τον παίκτη του λέγοντας πως: «Οι συνεντεύξεις μετά το τέλος του αγώνα είναι δύσκολες για τον καθένα, πόσο μάλιστα μετά από έναν αγώνα σαν και αυτόν. Δεν θα σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό».

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x