Αγγλία

Σόλσκιερ για Πογκμπά: «Στη Γιουνάιτεντ και την επόμενη σεζόν»

Την πεποίθησή του ότι ο Πολ Πογκμπά θα είναι ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη νέα σεζόν, εξέφρασε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό οι φήμες για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά από τη Ρεάλ Μαδρίτης να «οργιάζουν», όμως ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ξεκαθάρισε πως ο 26χρονος μέσος θα παραμείνει στην ομάδα του.

Στη συνέντευξη Τύπου για τα προημιτελικά του Champions League απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο 46χρονος τεχνικός τόνισε πως ο Γάλλος χαφ δεν θα φύγει από τους «κόκκινους διαβόλους».

«Ο Πολ ανυπομονεί για τον αυριανό αγώνα. Είναι ένας από τους καλύτερους της μεγάλης σκηνής. Ξέρει πως το παιχνίδι απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήταν το καλύτερό του (σ.σ. αποβλήθηκε στο πρώτο ματς με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο δεύτερο), αλλά είναι επικεντρωμένος για αυτό με την Μπαρτσελόνα. Δεν τον βλέπω να μην αγωνίζεται στην Γιουνάιτεντ την επόμενη σεζόν. Όλη μας η προσοχή είναι στον αυριανό αγώνα, τα συμβόλαια θα συζητηθούν αργότερα», ήταν τα λόγια του Σόλσκιερ, ο οποίος θέλησε εμμέσως να διαψεύσει τα σενάρια μετακόμισης του Πογκμπά στη Ρεάλ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σωτηρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x