Αγγλία

Σόλσκιερ: «Κάποιοι παίκτες πρέπει να καταλάβουν πού βρίσκονται, δεν υπάρχει μέρος να κρυφτούν»

Ένας διαφορετικός Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Έβερτον.

Μπορεί μέχρι τώρα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να παρουσιαζόταν ως ο ευχάριστος τύπος, που ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του, αλλά πλέον η περίοδος του μέλιτος πέρασε οριστικά κι αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις που πραγματοποίησε εν όψει του κυριακάτικου ματς με την Έβερτον.

Ο Νορβηγός, που πλέον, έχει μονιμοποιηθεί στη θέση του προπονητή των «κόκκινων διαβόλων» στο περιθώριο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρά λόγια και από το στόχαστρό του δεν άφησε να ξεφύγει κανείς, κάτι που μάλλον είναι λογικό με τις πέντε ήττες που έχει υποστεί η ομάδα του στους τελευταίους αγώνες.

«Έχω μάθει πολλά για τους παίκτες αυτούς τους μήνες... Οι περισσότεροι από αυτούς πραγματικά εντυπωσιάζουν με τη νοοτροπία τους, αλλά μερικοί πρέπει να καταλάβουν την πραγματικότητα για το πού βρίσκονται. Οι περισσότεροι από αυτούς γνωρίζουν ότι μπορούν να βελτιωθούν, αν συνεχίσουν να δουλεύουν όπως κάνουν τώρα.

Κάθε μέρα στην προπόνηση, κάθε παιχνίδι που παίζεις. Δεν υπάρχει μέρος να κρυφτείς και όλοι μπορούν να δουν το επίπεδό σου. Δουλεύουμε με φανταστικό προπονητικό τιμ για να δημιουργηθεί η σωστή κουλτούρα.

Οι παίκτες πρέπει να αντιληφθούν τι γίνεται εδώ πέρα, αλλά η απόδοση στο γήπεδο θα κρίνει σε ποιο επίπεδο είναι», είπε ο Νορβηγός που ρωτήθηκε αν μιλάει για τον Αντονί Μαρσιάλ, που ήταν από τους χειρότερους της Γιουνάιτεντ στο «Καμπ Νου».

«Έχω μιλήσει σε άτομα ξεχωριστά και ξέρουν τι περιμένουν από αυτούς. Ο Αντονί είναι ένας από αυτούς. Έχει τρομερό ταλέντο, έχει νέο συμβόλαιο, ξέρει ότι τον πιστεύουμε, οπότε πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει.

Ο Αντονί δεν έχει καμία διαφορά από τον Ράσφορντ, τον Λουκάκου ή τον Σάντσες ή τους πολλούς επιθετικούς που έχουμε εδώ».

Παράλληλα, ο Νορβηγός μίλησε και για τις μεταγραφές, τονίζοντας για ακόμα μία φορά ότι όντως θα γίνουν μεταγραφές το προσεχές καλοκαίρι: «Έχω μιλήσει στη διοίκηση. Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και ότι έχουμε να κάνουμε μια δουλειά. Δεν υπάρχει γρήγορο φτιάξιμο. Δεν είναι ότι θα αγοράσουμε 7 παίκτες και ότι θα είμαστε στη σωστή κατάσταση. Θα πάμε βήμα-βήμα. Θα γίνουν μεταγραφές, αλλά θα υπάρξουν σκέψεις και για ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x