Αγγλία

Σόλσκιερ: «Σωστή επιλογή ν' αφήσουμε Λουκάκου και Αλέξις να φύγουν»

Υπεραμύνθηκε της απόφασης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παραχωρήσει τους Ρομέλου Λουκάκου και Αλέξις Σάντσες στην Ίντερ ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου, Όλε-Γκούναρ Σόλσκιερ.

Δεν μετανιώνει για την απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παραχωρήσει στην Ίντερ, τους Ρομέλου Λουκάκου και Αλέξις Σάντσες, ο Όλε-Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», υποστήριξε πως αυτή η κίνηση μόνο σε καλό θα βγεί στην ομάδα του, καθώς μέσα από αυτή την επιλογή θα βρούνε περισσότερο χρόνο και χώρο να εξελιχθούν οι νέοι παίκτες του συλλόγου.

Ένας από αυτούς είναι ο Μέισον Γκρίνγουντ, που σκόραρε το μοναδικό γκολ στη νίκη της Γιουνάιτεντ με 1-0, απέναντι στην Αστάνα, για τους ομίλους του Europa League.

Συγκεκριμένα, ο Νορβηγός κόουτς δήλωσε μετά τον αγώνα με τους Καζάκους: «Για μένα ήταν σωστή η απόφαση να δώσουμε τον Λουκάκου και τον Αλέξις, επειδή αυτό ήταν καλύτερο και για τον σύλλογο άλλα και για τον Μέισον (Γκρινγουντ), ο οποίος πιστεύω πως θα είναι σημαντικός για εμάς τη φετινή χρονιά. Δεν παίζει πολύ μέχρι τώρα, όμως θα πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής στη συνέχεια και θα βελτιωθεί κι' άλλο», ήταν τα λόγια του Σόλσκιερ.

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x