Αγγλία

Σόλσκιερ: «Το Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ σημαίνει πάρα πολλά»

Το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ είναι το μεγάλο ματς, ο αγώνας που περιμένει κάποιος με ανυπομονησία κάθε χρόνο όταν βγαίνει το πρόγραμμα των αγώνων, όπως τόνισε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Την Κυριακή στις 16:05 τίθενται αντιμέτωπες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να συμμετέχει για πρώτη φορά ως προπονητής σε τέτοιο ντέρμπι. Για τον Νορβηγό τεχνικό σημαίνει πολλά αυτός ο αγώνας, έχει καλές και άσχημες αναμνήσεις, μα κυρίως, για εκείνον είναι το ματς που περιμένει κάποιος με μεγάλη ανυπομονησία κάθε χρόνο όταν βγαίνει το πρόγραμμα της Premier League.

«Σημαίνει πάρα πολλά. Έχω καλές και άσχημες αναμνήσεις ως παίκτης και ως φίλαθλος. Όταν είσαι παίκτης πρέπει να είσαι πολύ εστιασμένος και συγκεντρωμένος για να κάνεις μία καλή εμφάνιση, ενώ όταν είσαι από τη μεριά των φιλάθλων σου βγαίνουν όλα τα συναισθήματα, δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι την ώρα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι.

Τώρα είμαι προπονητής. Ο προπονητής πρέπει να προσπαθεί να ελέγχει την ιδιοσυγκρασία των παικτών, των φιλάθλων, τα πάντα, είναι εκπληκτικό. Είναι το μεγάλο παιχνίδι, το οποίο περιμένεις με μεγάλη ανυπομονησία κάθε χρόνο όταν βγαίνει το πρόγραμμα των αγώνων.

Η Λίβερπουλ ήταν πάντα ο σπουδαιότερος αντίπαλός μας και οι δύο ομάδες είναι οι πιο επιτυχημένες στη χώρα. Η Λίβερπουλ είναι καλύτερη τώρα από τότε που ανέλαβε o Κλοπ (σ.σ. 2015), έχει κάνει εκπληκτική δουλειά. Είμαστε πίσω τους και τα πάνε πολύ καλά, αλλά τώρα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανέβουμε στον βαθμολογικό πίνακα. Έχω λίγους μήνες εδώ, θα κάνω ό,τι μπορώ για να διασφαλιστεί πως θα τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση
», ανέφερε ο Σόλσκιερ για το ντέρμπι της Κυριακής.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x