Αγγλία

Σον... παρουσιάσου!

Η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στη Νότια Κορέα... προβληματίζει την Τότεναμ, αφού αν κληθεί, ο Σον Χεούνγκ-Μιν θα πρέπει να υπηρετήσει 21 μήνες!

Ο Σον Χεούνγκ-Μιν είναι σε μεγάλη φόρμα και με τα 5 -μέχρι στιγμής- γκολ του δεν έχει αφήσει την απουσία του Χάρι Κέιν να φανεί.

Ο 24χρονος επιθετικός της Τότεναμ θα χρειαστεί όμως να απουσιάσει και ο ίδιος, για μεγάλο χρονικό διάστημα μάλιστα, αφού πρέπει να υπηρετήσει την 21μηνη θητεία στον νοτιοκορεάτικο στρατό πριν κλείσει τα 28!

Τα καλά νέα για τον Σον και τους φίλους των «σπιρουνιών» είναι ότι ίσως να υπάρχει ένας τρόπος να αποφύγει τη στρατιωτική θητεία, η οποία είναι υποχρεωτική για κάθε Νοτιοκορεάτη πολίτη.

Στο παρελθόν, διεθνείς ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει να υπηρετήσουν μειωμένη θητεία ή και καθόλου, μετά από επιτυχίες με την εθνική τους ομάδα.

Ο Κι Σουνγκ-Γιουνγκ της Σουόνσι υπηρέτησε μόλις τέσσερις εβδομάδες λόγω του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς του 2012, ενώ οι Παρκ Γι-Σουνγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Λι Γιουνγκ-Πιο (Τότεναμ) εξαιρέθηκαν μετά την 4η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002.

Έτσι λοιπόν, ο Σον θα πρέπει να ελπίζει σε καλή πορεία της εθνικής του ομάδα για να γλιτώσει το... φανταριλίκι!

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x