Europa League

Σόου της Άιντραχτ με τεσσάρα και χατ-τρικ Καμάντα

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νταϊτσι Καμάντα, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης σκόρπισε την Σάλτσμπουργκ με 4-1 και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση, για τους «16» του Europa League.

Με τον Ιάπωνα να σημειώνει αυθεντικό χατ-τρικ (γκολ με δεξί, αριστερό και κεφαλιά), αλλά και τον Κόστιτς να βάζει το κερασάκι στην τούρτα με ένα ακόμα, η Άιντραχτ ισοπέδωσε με 4-1 την Σάλτσμπουργκ και επί της ουσίας βρίσκεται πολύ κοντά στην φάση των «16» του Europa League.

Ο Καμάντα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με τρία γκολ, αφού στο 12ο λεπτό μετά από εκτέλεση πλαγίου, η μπάλα έφτασε στον Τουρέ που τροφοδότησε τον Ιάπωνα και αυτός με δεξί πλασέ έγραψε το 1-0. Στο 23’ ο Ονγκουένε θα χάσει μία από τις λίγες καλές ευκαιρίες για τους Αυστριακούς, για να έρθει ωστόσο το 2ο γκολ για τον Καμάντα στο 43’ με αριστερό πλασέ αφού έκαμψε την αντίσταση δύο αντιπάλων.

Η γερμανική ομάδα συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη, με τον Καμάντα να σκοράρει με κεφαλιά από σέντρα του Ν’ Ντίκα με την μπάλα να βρίσκει και στην πλάτη αμυντικού, ενώ στο 56’ ο Κόστιτς με υπέροχο πλασέ από πάσα του Σίλβα έκανε το 4-0. Στο 85’ ο Ούλμερ κέρδισε πέναλτι από τον Σο που εκτέλεσε άψογα ο Χουάνγκ για το 4-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x