Super League 2

Σόουζα: «Προτεραιότητα μου ο Άρης, ελπίζω να συμφωνήσουμε»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη και τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Ούγκο Σόουζα, ενώ έστειλε μήνυμα και στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο…

Την αγάπη του για τον Άρη και τους οπαδούς του διατράνωσε για μια ακόμα φορά, στις δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της Media day των «κιτρινόμαυρων», ο Ούγκο Σόουζα!

Ο Πορτογάλος αμυντικός ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά επισήμανε πως ακόμα δεν είναι σίγουρος ότι θα συμβεί αυτό. Ενώ απευθυνόμενος στον κόσμο του Άρη, ζήτησε να γεμίσουν το γήπεδο στο ματς με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 25χρονος στόπερ:

Για το τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του Άρη: «Πρώτα απ' όλα θέλω να πω στους φίλους του Άρη, ότι είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους παίκτες να έρθουν στο γήπεδο γιατί είναι το τέλος μιας τετραετίας. Επίσης, είναι το τελευταίο παιχνίδι του Νέτο».

Για την παραμονή του: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω αν θα παραμείνω. Είμαι χαρούμενος στον Άρη. Ο κόσμος με αγαπάει και τον αγαπάω και προτεραιότητα μου είναι ο Άρης. Ελπίζω να έρθουμε σε συμφωνία».

Για την επιλογή του να έρθει στον Άρη: «Ξέρετε ότι ήταν δύσκολο για 'μένα να παραμείνω έναν έξτρα χρόνο στην Football League. Ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος με εκπληκτικό κοινό και ο κόσμος τον βοήθησε όλη τη χρονιά».

Για την πιο ιδιαίτερη φετινή στιγμή: «Για εμένα το παιχνίδι στα Τρίκαλα. Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι. Φέραμε ισοπαλία πέρσι. Όταν σκοράραμε και πήραμε την νίκη εκεί, ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x