Champions League

Σουάρες: «Ευγνώμων στη Λίβερπουλ για όσα μου έδωσε, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Ο Λουίς Σουάρες εξέφρασε τον σεβασμό του για τον κόσμο της Λίβερπουλ και το «Άνφιλντ», τόνισε πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να φτάσεις τον τελικό και αναφέρθηκε στην υποδοχή που περιμένει…

Τους παίκτες της Μπαρτελόνα εκπροσώπησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το αυριανό ματς με τη Λίβερπουλ, ο Λουίς Σουάρες. Με τον Ουρουγουανό επιθετικό των «μπλαουγκράνα» να βρίσκεται στο πλευρό του Ερνέστο Βαλβέρδε και να μιλάει με τα καλύτερα λόγια τόσο για τους «κόκκινους» όσο και τους υποστηρικτές τους…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουάρες:

Για το αυριανό ματς: «Έχουμε απέναντι μας έναν πολύ δυνατό αντίπαλο με ένα ιστορικό γήπεδο και το γνωρίζουμε αυτό. Και εμείς όμως έχουμε μια καλή ομάδα και μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό. Η Λίβερπουλ έχει και τον 12ο παίκτη της, τον κόσμο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν θα έχει τον Σαλάχ αύριο, έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή, έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Έχει όμως και άλλες λύσεις με τους Οριγκί, Σακίρι και Στάριτζ».

Για την επιστροφή του στο «Άνφιλντ»
: «Είναι πολύ ξεχωριστό για εμένα να επιστρέφω εδώ. Έχω πολλές καλές αναμνήσεις από την παρουσία μου στη Λίβερπουλ. Πάντα θα είμαι ευγνώμων στην ομάδα για όλα όσα μου έδωσε αυτά τα χρόνια. Η Λίβερπουλ με βοήθησε να γίνω πιο ώριμος παίκτης και καλύτερος επαγγελματίας. Είχα μια πολύ καλή εμπειρία στην ομάδα με σπουδαίους συμπαίκτες. Είμαι υπερήφανος που είχα το περιβραχιόνιο του αρχηγού».

Για τον κόσμο της Λίβερπουλ: «Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Τους ευχαριστώ για όλα. Αν σκοράρω αύριο, δεν θα πανηγυρίσω με τον ίδιο τρόπο, όπως στο Καμπ Νου».

Για το τι υποδοχή περιμένει από τους οπαδούς: «Όπως έχω αναφέρει ξανά, είμαι πολύ ευγνώμων στη Λίβερπουλ. Αύριο περιμένω περισσότερα χειροκροτήματα από αποδοκιμασίες από τον κόσμο, που έχει καταλάβει πόσα έδωσα για την ομάδα».

Για το 3-0 του πρώτου αγώνα: «Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού. Η Λίβερπουλ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x