Ισπανία

Σουάρες: «Λογικό να ψάχνει τον αντικαταστάτη μου η Μπαρτσελόνα»

Απόλυτα ρεαλιστής φαίνεται πως είναι ο 32χρονος επιθετικός των «μπλαουγκράνα», ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν θα μπορεί να αγωνίζεται για πολύ καιρό ακόμα στο επίπεδο που απαιτεί η ομάδα του.

Κανένα πρόβλημα δεν έχει ο Λουίς Σουάρες με το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα φέρεται να κινείται -βάσει δημοσιευμάτων- εδώ και καιρό για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του. Ο στράικερ των Καταλανών γνωρίζει, ότι όντας στα 32 του δεν θα μπορεί για αρκετό καιρό ακόμα η απόδοσή του να συμβαδίζει με τα επίπεδα που απαιτεί η ομάδα του.

«Εάν το κλαμπ κοιτάζει ή προσπαθεί να φέρει έναν νέο επιθετικό, δεν είναι παράξενο. Είναι η πραγματικότητα του ποδοσφαίρου. Θα φτάσει ο καιρός, όπου η ηλικία μου δεν θα μου επιτρέπει να αγωνίζομαι στο επίπεδο που απαιτεί η Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, για όσο μπορώ και για όσο θα έχω τη δύναμη, θα το κάνω», τόνισε χαρακτηριστικά στην «Ovacion» ο Ουρουγουανός επιθετικός.

Το συμβόλαιο του Σουάρες με την Μπαρτσελόνα εκπνέει το 2021 και παρότι τη φετινή σεζόν έχει πετύχει ήδη οκτώ γκολ σε 13 συμμετοχές, δεν φαίνεται να μακροημερεύει για πολύ ακόμα στο «Καμπ Νόου». Παρόλα αυτά, δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος με τα μέχρις στιγμής πεπραγμένα του.

«Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι σε ένα κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα, να προσαρμόζεσαι και να κερδίζεις τη θέση σου. Πρέπει να σεβαστώ το γεγονός ότι βρίσκομαι πέντε χρόνια στην ομάδα, αντιμέτωπος με την πίεση και πάντα να προσπαθώ να ανταποκριθώ με τον σωστό τρόπο», εξήγησε ο Ουρουγουανός στράικερ.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x