Ισπανία

Σουάρες: «Στην Μπαρτσελόνα για το Champions League»!

Τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από τη Λίβερπουλ για την Μπαρτσελόνα αποκάλυψε ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος τόνισε πως ήθελε να παίξει στο Champions League και αυτό ήταν αδύνατο με τους «κόκκινους».

Η συμμετοχή στο Champions League ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ο Λουίς Σουάρες άφησε τη Λίβερπουλ για την Μπαρτσελόνα, όπως τόνισε ο Ουρουγουανός επιθετικός στην Daily Mail.

Ο διεθνής άσος υπογράμμισε πως η κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν επίσης πολύ σημαντική για τον ίδιο, ώστε να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη πριν από 1,5 χρόνο.

«Ο στόχος μου στη Λίβερπουλ ήταν να βοηθήσω τον σύλλογο να επιστρέψει στην ελίτ καθώς είχε μείνει πέντε χρόνια μακριά από αυτήν. Αυτό ήταν κάτι που λέγαμε στα αποδυτήρια. Αν η Λίβερπουλ δεν παίζει στο Champions League είναι δύσκολο να προσελκύσει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές να έρθουν στον σύλλογο. Γι' αυτό κι εγώ ήρθα στην Μπαρτσελόνα για να έχω την ευκαιρία όχι απλά να παίξω στο Champions League αλλά να κατακτήσω τη διοργάνωση», τόνισε ο Σουάρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x