Ισπανία

Σουάρεζ: «Δεν περίμενα να φύγει ο Ρονάλντο»

Την έκπληξή του όταν έμαθε για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε ο Λουίς Σουάρεζ με δηλώσεις του στο ESPN, μιλώντας παράλληλα για την πίεση που νιώθεις όταν παίζεις στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Λουίς Σουάρεζ παραδέχθηκε πως δεν περίμενε να αποχωρήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι, όμως, παρά την απουσία του, περιμένει μια δυνατή «βασίλισσα».

«Προφανώς μου προκάλεσε έκπληξη, γιατί τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά για κείνον στην Μαδρίτη, είχε κερδίσει πάρα πολλά εκεί και η Ρεάλ τον είχε βοηθήσει πολύ να εξελιχθεί σαν ποδοσφαιριστής», δήλωσε αρχικά στους ρεπόρτερ του ESPN και συνέχισε λέγοντας, «Μου προκάλεσε έκπληξη, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τη μία μέρα μπορεί να λες πως είσαι χαρούμενος εκεί που βρίσκεσαι και την αμέσως επόμενη τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε για κάποιο λόγο και οφείλουμε να τη σεβαστούμε», τόνισε.

«Είμαστε στη La Liga και ανταγωνιζόμαστε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Ατλέτικο, τη Σεβίλλη, τη Βαλένθια και όλες τις άλλες ομάδες. Δεν ανταγωνιζόμαστε έναν μόνο ποδοσφαιριστή. Ένας παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά ή να κάνει μια ομάδα καλύτερη αλλά στην πραγματικότητα εμείς περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή Ρεάλ Μαδρίτης», πρόσθεσε.

Ο Σουάρεζ μίλησε και για την πίεση που βιώνει ένας ποδοσφαιριστής όταν αγωνίζεται σε ένα σύλλογο όπως η Μπαρτσελόνα, δηλώνοντας: «Δεν είναι ότι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα νιώθουν μεγαλύτερη πίεση, αλλά όταν είσαι στην Μπαρτσελόνα δεν μπορείς να απολαύσεις τη νίκη που έκανες την Κυριακή γιατί την Τετάρτη πρέπει να κάνεις την επόμενη. Είναι η συνεχής πίεση του να αποδίδεις στο κορυφαίο επίπεδο. Πολλές φορές δεν μπορείς να απολαύσεις τη στιγμή. Αλλά είναι και ωραία κατά κάποιο τρόπο αυτή η πίεση γιατί σου επιτρέπει να ζήσεις απίστευτες στιγμές».

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x