Stoiximan Super League

Σουντανί: «Ανυπομονώ να παίξω στο Καραϊσκάκη»

Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και ανυπόμονος ν’ αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της ομάδας δήλωσε ο Χιλάλ Σουντανί.

Τη χαρά του για το γεγονός ότι φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Χιλάλ Σουντανί.

Μιλώντας στη NOVA, ο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» σημείωσε ότι νιώθει σαν να παίζει χρόνια στην ομάδα.

Παράλληλα δήλωσε ανυπόμονος ν’ αγωνιστεί για πρώτη φορά στο «Καραϊσκάκη» και τόνισε ότι θα τα δώσει όλα για να κάνει χαρούμενο τον κόσμο των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σουντανί

Για την προετοιμασία συνολικά: «Κάναμε μια αρκετά καλή προετοιμασία αυτή τη σεζόν με πολλά φιλικά. Είναι σημαντικό ότι δεν ηττηθήκαμε σε αυτά τα ματς. Σε κάθε παιχνίδι είχαμε βελτίωση. Νομίζω μας αξίζει να επιστρέψουμε σπίτι και να χαλαρώσουμε μετά από δύο εβδομάδες!»

Για το ανεπίσημο ντεμπούτο του: «Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι μετά από οκτώ μήνες. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα. Είμαι έτοιμος για τα επόμενα ματς».

Για το αν προσαρμόστηκε στην ομάδα: «Διαθέτουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες. Νιώθω πως βρίσκομαι εδώ και καιρό στον Ολυμπιακό. Ελπίζω αυτή να είναι η αρχή για να γίνουν οι φίλαθλοι μας χαρούμενοι και περήφανοι».

Για το αν ανυπομονεί να παίξει μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Καραϊσκάκη. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».

Για το αν θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός για τα ματς με την Πλζεν: «Δεν μπορώ να πω αν θα είμαστε έτοιμοι, αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Μπορώ να πω πως δουλεύουμε πολύ και σκληρά. Το δείξαμε στα φιλικά ματς».

Για τον κολλητό του στην ομάδα: «Ο Βαλμπουενά είναι ο κολλητός μου. Είναι ο… γιος μου».

Στην κάμερα της Nova μίλησαν επίσης και οι νεαροί Μαρτίνης και Τζολάκης, οι οποίοι σημείωσαν:

Μαρτίνης

Για την προετοιμασία με την πρώτη ομάδα: «Ήταν μια πολύ ξεχωριστή προετοιμασία για εμένα, καθώς ήταν η πρώτη με την αντρική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος, δουλέψαμε σκληρά και τώρα συνεχίζουμε».

Για τον στόχο του: «Στόχος μου είναι να μείνω στην πρώτη ομάδα και να πάρω κάποια παιχνίδια και του χρόνου να καθιερωθώ».

Για τα φιλικά της προετοιμασίας: «Κάθε ομάδα που αντιμετωπίσαμε είχε διαφορετικά στοιχεία. Όλα τα φιλικά ήταν δυνατά και είχαμε πολλά πράγματα να κερδίσουμε από αυτά».

Για την ευκαιρία να αγωνίζεται δίπλα στα αστέρια του Ολυμπιακού: «Είναι πολύ ιδιαίτερο για εμάς να αγωνιζόμαστε δίπλα σε αυτούς τους παίκτες, καθώς έχουν παίξει στο πιο υψηλό επίπεδο της Ευρώπης. Είναι πολύ καλοί, μας βοηθάνε και είναι μια μεγάλη εμπειρία για εμάς, καθώς μαθαίνουμε από εκείνους».

Για το ποιος παίκτης τον βοηθάει περισσότερο: «Ο Φορτούνης με βοηθάει σε κάθε παιχνίδι. Όταν δεν έπαιξα σε ένα φιλικό μου έδωσε συμβουλές για το τι πρέπει να κάνω και τι όχι. Με συμβουλεύει γενικά για πολλά πράγματα».

Τζολάκης

Για τη φετινή προετοιμασία: «Ήταν μια μεγάλη προετοιμασία και θα μου μείνει αξέχαστη. Ήταν ένα δύσκολο πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις και παλέψαμε για να προετοιμαστούμε για τα ματς που έρχονται με την Πλζεν. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε ακόμα δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε γι’ αυτόν τον αγώνα».

Για τη δουλειά που γίνεται με τους τερματοφύλακες στον Ολυμπιακό: «Οι τέσσερις τερματοφύλακες δουλεύουμε πολύ καλά σε εξαιρετικό κλίμα και με την προσθήκη του Μάριου (σ.σ. Σιαμπάνη). Ο Σα και ο προπονητής μας Παναγιώτης Αγριογιάννης, μεταδίδουν τις γνώσεις τους και έτσι δουλεύουμε».

Για τη συμμετοχή παιδιών από την ακαδημία στην προετοιμασία: «Είναι πολύ όμορφο παιδιά σαν κι εμάς να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα και να παίρνουν αυτές τις ευκαιρίες. Εύχομαι σε κάθε παιδί να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Θέλω να είμαι υγιής, να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχω πολλά παιχνίδια στην Κ19».

Για την εμφάνιση του κόντρα στο Αμβούργο: «Είναι ξεχωριστή η σημερινή μου εμφάνιση, αλλά δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίζει ακόμα και στα φιλικά, το ίδιο κι εμείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x