Γενικά

Σουντανί: «Εφαρμόζουμε τις οδηγίες των ειδικών. Δεν έχει θέση ο εγωισμός»

Το σύνθημα «Μένουμε σπίτι» επανέλαβε με δηλώσεις του στην Αλγερία ο Χιλάλ Σουντανί που παραμένει με την οικογένειά του στην Κροατία.

Το δικό του μήνυμα στους Αλγερινούς φιλάθλους έστειλε ο Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τη μάχη κατά του κορωνοϊού.

«Θέλω να πω δύο λόγια στους Αλγερινούς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και θα πρέπει όλοι να έχουν στο μυαλό τους ότι πρέπει να αφήσουν στην άκρη τον εγωισμό», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Ο μοναδικός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό είναι να εφαρμόσουμε τις οδηγίες των ειδικών και να παραμείνουμε σπίτι μας για δύο εβδομάδες. Μόνο αυτό δεν θα βλάψει κανέναν, αλλά θα βοηθήσει στην εξάλειψη του κορωνοϊού. Να είμαστε όλοι προσεκτικοί και να αποφεύγουμε τους πολυσύχναστους χώρους. Ο Θεός θα μας βοηθήσει να θεραπευτούν όλοι οι άρρωστοι».

Ο Αλγερινός φορ παραμένει στην Κροατία με την οικογένειά του και έχει καθημερινή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ύστερα από την οδηγία τους να μην επιστρέψει στην Ελλάδα εν μέσω της πανδημίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x