Stoiximan Super League

Σουλούκου: «Στόχος της UEFA να τελειώσουν τα πρωταθλήματα κανονικά»

Διαβάστε τι ανέφερε η Λίνα Σουλούκου στη συνέντευξή της στο Mega Channel.

Για την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί το ποδόσφαιρο με την πανδημία του κορωνοϊού μίλησε η Λίνα Σουλούκου στην εκπομπή ‘’Mega Sports Weekend”.

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας ευρωπαϊκών συλλόγων υποστήριξε ότι προτεραιότητα της UEFA είναι «είναι η ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων με εξάντληση των χρονικών περιθωρίων που υπάρχουν και «στη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων».

Επεσήμανε όμως ότι αυτό εξαρτάται από την εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη.

«Ο κορωνοϊός είναι μια κρίση. Η UEFA έκανε γρήγορες ενέργειες, γιατί ήταν απόλυτη προτεραιότητα η υγεία, φιλάθλων, παικτών και όσων εργάζονται στον αθλητισμό. Ήταν αυτονόητο, να επανεξεταστεί το ζήτημα των διοργανώσεων», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενη στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

«Υπάρχει το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος», τόνισε αν και το χαρακτήρισε απευκταίο σενάριο.

«Αντιλαμβάνομαι τη στάση και τις προτάσεις κάποιων ομάδων, αλλά ζητούμενο είναι να είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι. Σε περίπτωση πρόωρου τερματισμού του πρωταθλήματος, η UEFA, θα εξετάσει το ενδεχόμενο συμμετοχής των ομάδων που διεκόπη το πρωταθλήμά τους στις διοργανώσεις της» επισήμανε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x