Stoiximan Super League

Σούπερ Λίγκα: Συνέχεια στο πιο ανατρεπτικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών

Δείτε το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, η οποία συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον μετά τα αποτελέσματα του προηγούμενου Σαββατοκύριακου.

Ο Άρης, μετά την ισοπαλία 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, υποδέχεται την ΑΕΛ, η οποία την προηγούμενη Κυριακή κατάφερε να κερδίσει την Ξάνθη που έτρεχε ένα εκπληκτικό σερί από νίκες και σταμάτησε στη Λάρισα.

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο Περιστέρι, εκεί όπου ο τοπικός Ατρόμητος ψάχνει την πρώτη του νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό που επίσης αγνοεί τι σημαίνει «τρίποντο». Την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ηττήθηκε στην Τρίπολη με 2-1 από τον Αστέρα και οι Αγρινιώτες έχασαν από την ανεβασμένη ΑΕΚ (με γκολ του Λιβάγια).

Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός, μετά την κριτική που ασκήθηκε στον Πέδρο Μαρτίνς για τις επιλογές του κόντρα στον Παναθηναϊκό, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, προτού ταξιδέψει στο Βελιγράδι για τη 2η αγωνιστική του Champions League κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Σήμερα αντίπαλος των Πειραιωτών είναι η Λαμία, η ομάδα που απέκλεισε τους «ερυθρόλευκους» στο Κύπελλο Ελλάδας και υπάρχουν… χρωστούμενα για τον Πορτογάλο τεχνικό και τους παίκτες του.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής



Η επόμενη (6η) αγωνιστική


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x