Αγγλία

Σπάει όλα τα αρνητικά ρεκόρ η Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ διανύει μία από τις χειρότερες περιόδους της εποχής Βενγκέρ και η δυσαρέσκεια στις τάξεις των οπαδών της είναι πάρα πολύ έντονη.

Η Άρσεναλ διανύει μία από τις χειρότερες περιόδους της εποχής Βενγκέρ και η δυσαρέσκεια στις τάξεις των οπαδών της είναι πάρα πολύ έντονη, ζητώντας από την διοίκηση της ομάδας την απομάκρυνση του Αλσατού τεχνικού.

Παρά τις σπουδαίες προσθήκες του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και του Χένρικ Μικιταριάν κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η ομάδα του βόρειου Λονδίνου σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ πίσω από το άλλο, ειδικά από την είσοδο του 2018 και έπειτα.

Ξεκινώντας από την βαθμολογική της συγκομιδή, μετά και την ολοκλήρωση της 29ης αγωνιστικής της Premier League, η Άρσεναλ έχει συγκεντρώσει μόλις 45 βαθμούς, τους λιγότερους την τελευταία πενταετία(!), στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, και βρίσκεται στην έκτη θέση, επίσης χαμηλότερη των τελευταίων πέντε χρόνων. Χαρακτηριστικά, τη σεζόν 2013-14 είχε, μετά από 29 αγώνες, 62 βαθμούς και βρισκόταν στην 3η θέση, το 2015 στο ίδιο χρονικό σημείο ήταν ξανά στην 3η θέση με 57 βαθμούς, το 2016 είχε 52 βαθμούς και ήταν σταθερά στην 3η θέση, ενώ πέρσι με 54 βαθμούς ήταν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στην περίπτωση των «κανονιέριδων» ισχύει η έκφραση «κάθε πέρσι και καλύτερα» για τις τελευταίες πέντε σεζόν.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x