Ισπανία

«Σπάει» τα ταμεία για Κριστιάνο η Παρί

Τρελή πρόταση φαίνεται να ετοιμάζει η Παρί Σαν Ζερμέν για να κάνει δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς, όπως αναφέρουν στην Ισπανία, προσφέρει 125 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο!

Έτοιμη να προσφέρει… γη και ύδωρ προκειμένου να κάνει δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο μοιάζει η Παρί Σαν Ζερμέν, που ετοιμάζει πρόταση 125 εκατ. ευρώ για τα μάτια του Πορτογάλου άσου!

Όπως αναφέρει η «Marca», ο ιδιοκτήτης της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, θέλει να εκμεταλλευτεί τόσο την απόφαση της UEFA για χαλάρωση του Financial Fair Play, όσο και το κακό κλίμα που επικρατεί στη Ρεάλ αυτή την περίοδο και γι’ αυτό είναι έτοιμος να «σπάσει» τα ταμεία για να πάρει τον 30χρονο σταρ στο Παρίσι.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Κριστιάνο, μετά τη φημολογία περί αποχώρησης του Αντσελότι, ζήτησε ραντεβού με τον Φλορεντίνο Πέρεθ προκειμένου να ενημερωθεί για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, δείχνοντας ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί πολλές αλλαγές.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της «βασίλισσας» δεν θα ήθελε να πουλήσει τον καλύτερό του παίκτη, όμως δύσκολα θα έλεγε όχι σε μία τέτοια πρόταση, ειδικά όταν πρόκειται για έναν παίκτη που έχει πατήσει τα «άντα».

Σίγουρα προτεραιότητα του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι η Ρεάλ, και το έχει δείξει άλλωστε, όμως στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x