Super League 2

Σπανός: «Δεν κρυβόμαστε όμως δεν χάθηκε κάτι»

Ο Δημήτρης Σπανός δήλωσε απογοητευμένος για την ήττα του Άρη από τον ΟΦΗ όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη μάχη της πρώτης θέσης.

Απογοητευμένος από την ήττα από τον ΟΦΗ και την απώλεια του αήττητου εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σπανός. Ο τεχνικός του Άρη, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε αισιόδοξος για την κατάληψη της πρώτης θέσης και υποστήριξε πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει την ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Ενώ στο πρώτο μέρος ήμασταν κυρίαρχοι. Καλύτεροι κρατήσαμε τη μπάλα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεχθήκαμε όμως ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας και μετά το 65? αναλωθήκαμε σε μία άλλη κατάσταση. Δεν αξίζαμε την ήττα αυτή. Αν ήμασταν καλύτεροι στην τελική προσπάθεια, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν θέλαμε να χάσουμε το αήττητο. Συνεχίζουμε όμως. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας.
Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και στον κόσμο του. Κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια μέχρι να τελειώσει και μαθηματικά η άνοδος».


Για τη διαιτησία: «Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τη διαιτησία και ούτε θα ασχοληθώ ποτέ. Ας φτάσουμε εκεί που πρέπει και μετά θα μιλήσουμε».

Για τον στόχο της 1ης θέσης: «Δεν κρυβόμαστε. Θέλουμε και την άνοδο και την 1η θέση, για αυτό ήρθαμε για τη νίκη. Δεν χάθηκε κάτι. Σίγουρα στεναχωρηθήκαμε αλλά συνεχίζουμε. Να ηρεμήσει η ομάδα το Πάσχα και την άλλη Κυριακή να κερδίσουμε το παιχνίδι που έχουμε».

Για την πορεία Άρη και ΟΦΗ: «Δίκαια και οι δύο ομάδες βρίσκονται εδώ. Η μία ήταν αήττητη 24 αγωνιστικές, η άλλη μετράει δώδεκα νίκες. Πρέπει όμως να περιμένουμε, γιατί στο ποδόσφαιρο γίνονται και θαύματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x