Super League 2

Σπανός: «Κάποιοι δεν μπορούν, θα μιλήσω με τη διοίκηση για μεταγραφές»

Αιχμές για ανεπαρκείς παίκτες του Άρη, χωρίς να κατονομάσει, άφησε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Σπανός, μετά το 0-0 με τον Παναιγιάλειο.

Μήνυμα για ενίσχυση έστειλε στη διοίκηση του Άρη ο Δημήτρης Σπανός μετά το δεύτερο συνεχές 0-0, απέναντι στον Παναιγιάλειο, τονίζοντας πως κάποιοι παίκτες είναι ανεπαρκείς.

«Δεν μπορώ να σας πω κάτι, αλλά θα μιλήσω με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή. Υπάρχουν παιδιά που δε μπορούνε, και αυτό φαίνεται χωρίς να είσαι προπονητής», ανέφερε ο προπονητής των «κίτρινων».

Πάντως θεωρεί πως η ομάδα του αδικείται από το 0-0. «Δεν ξέρω αν θα περάσουν κάποιοι αντίπαλοι από εδώ. Ήρθαμε με όρεξη να πιέσουμε, αλλά τις 4-5 εξόφθαλμες φάσεις που είχαμε, δε καταφέραμε να τις τελειώσουμε. Πήγαμε στο τέλος να χάσουμε και το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, πρέπει να ηρεμήσουμε τώρα γιατί μας έλειψε η ηρεμία σήμερα, και μετά τις γιορτές θα επανέλθουμε. Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο».

Ερωτηθείς αν η ομάδα του στάθηκε τυχερή στο τέλος με τις ευκαιρίες των γηπεδούχων απάντησε: «Άτυχη ήταν, έπρεπε να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι γιατί είχαμε 4-5 καλές ευκαιρίες. Όταν βάζεις το παιχνίδι στη ρουλέτα, μπορεί να είναι και έτσι. Το είπα και με τον ΟΦΗ. Όταν κάνεις ευκαιρίες δε πρέπει να το χάσεις το παιχνίδι. Σήμερα κινδυνεύσαμε. Άλλο να έρθει 0-0 και άλλο να το χάσεις έτσι».

Όσο για την αλλαγή του Καπνίδη; «Δεν τελείωσε εκεί το παιχνίδι. Όταν φτάνεις στο 83', και κάνεις αυτό που έκανα, είναι το τελευταίο που μπορεί να κάνει ένας προπονητής για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x