Stoiximan Super League

Σπανός: «Κόντρα στα προγνωστικά ο Ατρόμητος κράτησε τους παίκτες του»

Απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ο Ατρόμητος κατάφερε να κρατήσει τον περσινό επιτυχημένο κορμό του δήλωσε ο Γιώργος Σπανός.

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Ατρόμητος κατάφερε να διατηρήσει στο ρόστερ του τους περισσότερους παίκτες από τον περσινό επιτυχημένο κορμό του δήλωσε ο Γιώργος Σπανός.

Ο διοικητικός ηγέτης των Περιστεριώτων έκανε λόγο για κάτι που επιτεύχθηκε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά ενώ μίλησε και για τους φετινούς στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας της ομάδας:

«Κάναμε μια ωραία εκδήλωση πιστεύω και ευχαριστήσαμε και τον κόσμο μας που ήρθε. Θέλω να ευχαριστήσω και τον χορηγό μας, τη NIKΕ. Κάναμε ένα κάλεσμα στον κόσμο για να σταθεί δίπλα στη φετινή προσπάθεια και στο πρώτο φετινό ευρωπαϊκό ματς που είναι στις 2 Αυγούστου. Θέλω να κάνουμε το πρώτο βήμα και να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa League».

«Δεν υπάρχει κάποιο ξέσπασμα. Απλά επειδή η ομάδα πηγαίνει πάρα πολύ καλά και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και προοδεύει, θέλουμε να κρατάμε τους φιλάθλους μας και να μην εισέρχονται άλλα πράγματα που προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν και να λένε άλλα πράγματα για την ομάδα κλπ. Για αυτό έκανα και κάποιες δηλώσεις. Πρέπει να είναι περήφανοι για την ομάδα τους. Πρέπει να είναι περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει. Και τα επόμενα χρόνια η ομάδα θα είναι στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, φίλαθλος κόσμος».

Για τις μεταγραφές: «Και φέτος κάναμε τον προγραμματισμό μας έγκαιρα και ο προπονητής μας πριν φύγουμε για Αυστρία, έχει σχεδόν όλο το ρόστερ στη διάθεσή του. Όταν όμως είναι μια μεταγραφική αγορά ανοιχτή, ποτέ δεν ξέρεις, τι ελλείψεις μπορούν να υπάρξουν, τι πωλήσεις κλπ. Εδώ είμαστε για να δίνουμε και λύσεις. Το αποδείξαμε και πέρυσι μέχρι την τελευταία μέρα. Πάντα υπάρχει ανοιχτό το παράθυρο για μεταγραφές. Θα δούμε τι ευκαιρίες θα προκύψουν».

Για τη συμπλήρωση 15 χρόνων στη διοίκηση: «Τα αποτελέσματα τα 15 χρόνια και η εκτίμηση του φίλαθλου κόσμου για την οργάνωση και τα όσα πρεσβεύει, μιλούν από μόνα τους, πέρα από τα όσα έχουμε καταφέρει μέσα στο γήπεδο. Έχουμε συμμετοχές σε τελικούς και στην Ευρώπη. Απολαμβάνουμε την καλή έξωθεν μαρτυρία. Το υγιές κομμάτι του κόσμου, μας αναγνωρίζει και αναγνωρίζει τι πρεσβεύουμε ως αξίες».

Για τους παίκτες που έμειναν: «Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, κρατήσαμε τους περισσότερους παίκτες και όσους ήταν δυνατόν να κρατήσουμε. Πήραμε τον Ρισβάνη κανονικά με μεταγραφή που είναι ένα κεφάλαιο για μας. Έχουμε ποδοσφαιριστές που θέλουν να πετύχουν πράγματα, θέλουν να εξελίξουν την καριέρα τους και θέλουν να έρθουν στον Ατρόμητο γιατί υπάρχουν επαγγελματικές συνθήκες. Είμαστε μια φιλόδοξη ομάδα που βάζει κάθε χρόνο υψηλούς στόχους».

Για το αν είναι απωθημένο ένας τίτλος: «Σίγουρα ο τίτλος είναι απωθημένο. Είμαστε όμως ρεαλιστές. Δεν θα μας αφήσουν ποτέ να πάρουμε πρωτάθλημα, το ξέρουμε. Θεωρώ όμως ότι ένα Κύπελλο μπορεί να έρθει, όπως και μία πρόκριση στους ομίλους. Έχουμε φτάσει κοντά στην πηγή και για ένα δοκάρι, για ένα γήπεδο που κάηκε, δεν μπορέσαμε να μπούμε σε ομίλους».

Για τα τηλεοπτικά της Super League: «Έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά. Το ποδόσφαιρο έχει κάνει ένα βήμα μπροστά. Περιμένουμε ένα βήμα και από τον υπουργό, ώστε να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Λέμε αρχικά για 14 ομάδες και μελλοντικά να δούμε και για τις 12».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x